Leefstijlcoach IJsselmuiden
yoga IJsselmuiden
Scores loggen van CrossFit les

Ontdek de FIT STUDIO's!

Jij wilt de FIT STUDIO’s natuurlijk eerst een keer ervaren om te kijken of het bij je past! Meld je aan voor een gratis proefles of kennismaking! 

Je totale gezondheid
onder 1 dak

Bij ons ligt de focus op je totale vitaliteit. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor fysieke training, leefstijl, voeding, maar ook voor herstel, stressregulatie en persoonlijk leiderschap. Scheelt weer hoppen 😉

Train altijd onder begeleiding

Alle lessen worden verzorgd door coaches met elk hun eigen specialiteit. Je sport altijd onder begeleiding of er is een trainer aanwezig om je vragen aan te stellen

Meer dan 5 verschillende soorten training!

Of jij nu wilt sporten op hoge of lage intensiteit, wilt werken aan je core of even kort langskomt voor een HIIT training. We hebben voor iedere fase van je leven het perfecte aanbod!

FIT worden en blijven in een totaalconcept

In een wereld vol verwachtingen en uiterlijk vertoon, wil FIT Progression bijdragen aan de echte en authentieke versie van jezelf. De versie die gezond is in lijf en hoofd. Die niet geleefd wórdt, maar het leven -zoals het voor jou goed is- lééft! Waar je fysieke gesteldheid bijdraagt aan kunnen doen waar je blij van wordt. Waar voor jezelf zorgen bijdraagt aan energie en eigenheid. Waar balans is tussen het leven dat voorbij komt en werken aan je gezondheid en vitaliteit. Wij geloven niet in alles of niets, maar in een doorgaand proces waarin leren, sparren, jezelf ontwikkelen, ontmoeten en vieren met elkaar in balans zijn.

Zin om FIT te worden?!

Je sport al bij ons vanaf 37 euro per maand!

Light

1x per week sporten
37 per maand
 • 5 credits per maand
 • Deelnemen aan alle groepslessen
 • Maandelijks opzegbaar*

Basic

2x per week sporten
55 per maand
 • 10 credits per maand
 • Deelnemen aan alle groepslessen
 • Maandelijks opzegbaar*
Populair

Plus

3x per week sporten
65 per maand
 • 14 credits per maand
 • Deelnemen aan alle groepslessen
 • Maandelijks opzegbaar*

Premium

Onbeperkt Sporten
79 per maand
 • Onbeperkt Sporten
 • Deelnemen aan alle groepslessen
 • Maandelijks opzegbaar*

Klantervaringen

FIT Progression heeft altijd haar best gedaan om het mij zo leuk mogelijk te maken. De trainingen werden altijd aangepast op mijn behoeften. Dit maakte dat ik altijd met goede zin naar de trainingen toe ging. Ook kreeg ik een luisterend oor en op mentaal vlak hele goeie tips en adviezen. Ik ben gepusht, er is naar me geluisterd en ik ben ontzettend gemotiveerd. Ik heb alle handvaten van jullie gekregen om nu zelf verder te gaan en daar heb ik alle vertrouwen in!
Iris A.
Deelnemer Obese '22
FIT Progression is gepassioneerd en deskundig. Jojanneke heeft mij gecoacht. Zij laat de ander nadenken en inzicht krijgen in gewoontes en eetpatronen. De 1:1 coaching ervaarde ik als prettig! De trainingen waren divers en telkens weer uitdagend. Je hebt mij weer een stukje wijzer mogen maken. Bedankt ook voor jouw luisterende oor!
Elisa G.
Personal Training

Misschien ken je ons van

RTL OBESE, seizoen 2022 / Headtrainer Basic Fit Kampen / Bootcamps in Kampen en IJsselmuiden / CrossFit Dronten / Powermama Kampen / Powermama IJsselmuiden / Heel Kampen Beweegt / Team Ontwikkeling Calisthenics Park Kampen / Spelend Fit worden (Playground) / Fit met fun (Podcast) / Personal Training aan huis / Fitland / Groeplesinstructeur Basic Fit / Social media / De gele truien / 

Yoga in Kampen
IJsselmuiden CrossFit

Grijp je kans voor een vliegende FITstart!

Niet meer onwetend en zonder plan ronddolen in de Gym. Werk deze keer met vertrouwen en persoonlijke begeleiding in een veilige omgeving werken aan jouw eigen fitheid en vitaliteit!

Scroll naar boven