Ademcoaching

Een goede gezondheid is belangrijk. Naast voldoende beweging, sporten en voeding, een positieve mindset en een goede omgeving, is ook een gezonde geest essentieel om je fit en vitaal te voelen. Lichaam, geest en ziel zijn een. Door zo bewust mogelijk en altijd in het hier en nu in het leven te (leren) staan kun jij je gezondheid naar een hoger niveau tillen.

Daar komt Sparccle Coaching om de hoek kijken: 

Venessa van Sparccle richt zich vooral op het persoonlijk ontwikkelproces van de mens. Naast bewust verbonden ademcoach, yoga docent, integraal klankwerker en reikbehandelaar is zij ook geschoold als communicatieadviseur, re-integratie- en loopbaancoach.

Sparccle combineert verschillende methodieken uit onder andere de Yogaleer, adem en klank. Kortom: terug naar de basis en aan de slag met al je ‘gedoe’ zodat je helder krijgt wat er dwars zit maar vooral HOE je dit kan ombuigen. Het voelen van je lichaam, het helder krijgen van gedachten, tot rust komen, herstellen en balans in je dag vinden. Dat wil jij toch ook?!

Voordelen van ademcoaching en lichaamswerk

In de zalige ruimte van Sparccle coaching kom je zodra je voet over de drempel zet al volledig tot rust.

Bij Venessa van Sparccle kun je op diverse manieren aan de slag met je emotionele ontwikkeling en het bevorderen van de fysieke en mentale gezondheid

Yoga in IJsselmuiden
Hatha Yoga IJsselmuiden
REVIEW

"Ik heb geleerd te luisteren naar mijn hoofd, hart en lichaam"

5/5
"Venessa is een warme, ervaren, toegankelijke persoonlijkheid en coach. Zij durft te spiegelen, maar altijd vanuit fijngevoeligheid en opbouwende intenties. Zij heeft mij laten zien meer te luisteren naar de balans tussen hoofd, hart en lichaam. Waardevol om te leven in het hier en nu en te (mogen) ademen. Ik raad haar aan."
Melissa van Keulen

Plan een kennismakingsgesprek met Venessa van Sparccle coaching!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Zoek jij een ademcoach in Kampen en/of een ademcoach in IJsselmuiden? 
Ademcoaching in Kampen en/of Ademcoaching in IJsselmuiden volg je bij FIT Progression! 

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven