Veelgestelde vragen

Kun je niet vinden wat je zoekt op de website?
Of ben je op zoek naar een specifieke vraag?
Wie weet hebben we hem al voor je beantwoord in de meest gestelde vragen!

Algemeen

Een sportboutique of leefstijlboutique is een kleinschalige faciliteit die zich specialiseert in een aantal facetten. Bij ons is die specialisatie ‘dagelijkse vitaliteit’; dat wat er voor nodig is om elke dag zo goed mogelijk in je lijf en je hoofd te zitten (sporten, voeding, herstel, persoonlijk leiderschap). In een boutique is er meer aandacht voor sfeer, aandacht en begeleiding en de beleving op zich. Het is extra belangrijk dat jij je helemaal op je gemak voelt hier en daar is de sfeer en service dan ook naar. Een boutique is te herkennen aan de persoonlijke benadering en kleinschaligheid. Bij ons dus geen overvolle lessen of zalen.

Bij de FIT STUDIO’s van FIT Progression is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht binnen en buiten onze lessen. We hebben oog voor JOU.

Nee. Wij zien onszelf niet als een sportschool. Je kunt bij ons niet binnen lopen wanneer je wilt en wij beschikken niet over standaard fitness apparatuur.

 • Al onze trainingen zijn onder begeleiding van een gecertificeerd coach/trainer
 • Je traint dus altijd onder begeleiding, volgens een voorgeprogrammeerde training. Je traint daardoor altijd efficiënt en hoeft niet na te denken over wat je moet doen.
 • Onze leden vertegenwoordigen ons bedrijf vanuit de kernwaarden: we zijn open en respectvol richting elkaar. Samen met onze leden doen we er alles aan om jou op je gemak te laten voelen. Je staat er nooit alleen voor.
 • Naast onze fysieke lessen, bieden we ook voedingscoaching, mentale training en persoonlijke coaching zodat jij je kunt ontwikkelen op alle vlakken van vitaliteit. Dat is onze focus. Waar een reguliere sportschool zich vaak richt op de sportlessen, zien wij de trainingen als onderdeel van een groter geheel.
 • Onze coaches en trainers staan je bij in jouw gehele vitaliteitsreis. We helpen je keuzes te maken, scholen je waar we kunnen en coachen je op aanvraag.
 • Onze trainingen zijn enkel functioneel gericht en ter ondersteuning van de algehele gezondheid/vitaliteit. Je vind bij ons geen fitnessapparaten. Bij ons train je niet voor het uiterlijk vertoon, maar om goed in je lijf te zitten, te komen en te blijven. 

Je kunt je voor alle groepslessen aanmelden via onze FIT Progression app. Je bepaalt wel zelf wanneer je sport, maar moet je wel inschrijven voor de desbetreffende les.

Er zijn een aantal mogelijkheden tot open training, je kunt dan zelfstandig trainen. Ook hier is er altijd een coach aanwezig. 

Vitaliteits Journeys en Coachings plannen we samen met je in. Deze vind je niet terug in het rooster. 

Voor de HIIT trainingen schrijf je je in op een tijdsblok van 2 uur. Wij zetten deze training vooraf voor je klaar. Je bepaalt dan helemaal zelf hoe laat je komt. Je training duurt tenslotte maar 30 minuten. Als je een beetje uitloop hebt tijdens je meeting is dat dus helemaal niet erg! 

Als je helemaal zeker van je zaak bent kun je direct je lidmaatschap afsluiten via het kopje Tarieven op de website. 

Wij zien jou liever eerst bij ons in de Studio voor een kennismaking. 
Tijdens zo’n kennismaking laten we je de studio’s zien, maken we kennis, kun jij al je vragen stellen en willen wij weten waar je naar op zoek bent. Als je wilt plannen we daarna een proefles in. We zullen altijd een eerlijk en passend advies geven, aansluitend op jouw doelen.

Voor individuele training en coaching kom je altijd eerst kennismaken!

Ja natuurlijk! We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om eerst even te ‘proeven’ voordat je een commitment met ons aangaat. 

Het liefst ontmoeten we je eerst zodat we je vraag in kaart kunnen brengen. We kijken dan samen welke proefles het meest zou aansluiten bij jouw doelstellingen en plannen deze vervolgens in.

Na je proefles nemen we de tijd om met je te evalueren en je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale abonnement als je dat wilt. 

Je kunt een kennismaking inplannen via de planningsformulieren op de website. Of neem contact op voor een proefles via het contactformulier! 

Aanbod

Ons lesaanbod is volledig afgestemd op het kunnen ontwikkelen van een gezond en vitaal lijf. Wij geloven daarbij in functionele training: training waarbij bewegingen uit het dagelijks leven worden gesimuleerd. Deze trainingen helpen je om dus gemakkelijker te kunnen bewegen in het dagelijks leven! Deze trainingsvorm vind je terug in onze CrossBox, Circuittraining en Bootcamp.

Daarnaast hebben we een aantal trainingsvormen in ons lesaanbod opgenomen die jouw gezondheid ondersteunen, denk daarbij aan de CORE30 trainingen voor sterke buik- en rugspieren, maar ook de Yoga/mobiliteitslessen voor flexibiliteit en mobiliteit. Daarnaast bieden we het Powermama programma aan. Een pre- en postnatale training voor zwangere vrouwen en ter bevordering van het herstel na de bevalling.

Alle lesvormen zijn ook te volgen als Personal Training en worden aangeboden binnen onze Vitaliteitstrajecten. Onze coaches denken graag met je mee over de best passende lessen binnen jouw situatie! 

 

Ons coachingsaanbod is volledig afgestemd op het kunnen ontwikkelen van een gezond en vitaal lijf. Wij geloven daarbij in een holistische aanpak, waarbij wordt gekeken naar alle facetten in het leven die daar een rol bij spelen.

 

Je kunt daarom bij ons gecoacht worden op al die facetten: voeding, beweging, herstel, omgeving en zinvol leven. Persoonlijk leiderschap in jouw leefstijl is waar we naar streven.

Samen met onze coaches kun je kijken welke vorm van coaching op dit moment het beste aansluit binnen jouw mogelijkheden en vraagstelling:

Voedingscoaching, Accountability Coaching, Mental Coaching, Personal Training of een All In Vitaliteitstraject.

Ook kun je terecht bij onze adem- en ijsbadcoach op locatie voor een verdiepende laag binnen jouw vitaliteit!

Lidmaatschappen

Het BASIC lidmaatschap is ideaal als je 2 keer per week wilt komen sporten.

Met het BASIC lidmaatschap krijg je:

 • 10 credits per maand 
 • Altijd begeleiding van een coach
 • Toegang tot alle groepslessen (ook Crossbox)
 • Toegang tot Open Gym (na screening)
 • Koffie, thee en water

Het PLUS lidmaatschap is ideaal als je 3 keer per week wilt komen sporten.

Met het PLUS lidmaatschap krijg je:

 • 14 credits per maand 
 • Altijd begeleiding van een coach
 • Toegang tot alle groepslessen (ook Crossbox)
 • Toegang tot Open Gym (na screening)
 • Koffie, thee en water

Het PREMIUM lidmaatschap is ideaal als je vaker dan 3x per week wilt komen sporten.

Met het PREMIUM lidmaatschap krijg je:

 • Onbeperkt toegang tot de STUDIO’s
 • Altijd begeleiding van een coach
 • Onbeperkte deelname aan alle groepslessen (ook Crossbox)
 • Onbeperkt sporten in Open Gym (na screening)
 • Koffie, thee en water

Het VIP lidmaatschap is ideaal als je naast het volgen van je groepslessen ook ondersteuning wilt van een personal trainer of coach. 

Met het VIP lidmaatschap krijg je:

 • Elke maand 60 minuten 1:1 begeleiding of training van je persoonlijke trainer of coach.
 • Eventueel een aanvullend persoonlijk trainingsplan.
 • Onbeperkt toegang tot de STUDIO’s
 • Onbeperkte deelname aan alle groepslessen (ook Crossbox)
 • Onbeperkt sporten in Open Gym (na screening)
 • Koffie, thee en water

Bij FIT Progression houden we van flexibiliteit maar geloven we ook in nieuwe gewoontes de tijd geven.

Daarom start jouw lidmaatschap met een duur van 3 maanden. Daarna is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

Omzetten van je abonnement naar een hogere of lagere intensiteit doen we altijd voor je.

Je kunt je lidmaatschap wijzigen door contact met ons op te nemen. Je lidmaatschap upgraden kan altijd, je lidmaatschap downgraden kan maximaal 1 keer per jaar. We zetten je lidmaatschap om vanaf de eerstvolgende incasso datum.

Dat kan! Hiervoor kun je een Drop In class boeken.
Je betaalt dan eenmalig €12,50 voor een les. 

Je kunt ook kiezen voor een 10-rittenkaart van €120,-. 

Deze producten vind je terug in de webshop van de App.

Kom je eenmalig een drop in doen tijdens (bijvoorbeeld) je vakantie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier! 

Overige

De algemene voorwaarden kun je terugvinden op onze website. Heb je een lidmaatschap afgesloten? Dan heb je de algemene voorwaarden ondertekent bij het afsluiten van het lidmaatschap.

Nog eens nalezen? Klik hier

In de FIT STUDIO’s hanteren we huisregels om de sfeer en omgang met elkaar zo optimaal mogelijk te houden. Je vindt ze uitgebreid terug in onze studio’s.

Of lees ze hier

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@fitprogressionstudios.nl of 06 20 11 88 54. We helpen je graag verder! 

Scroll naar boven