Strength

Tijdens deze les werk je puur aan het vergroten van je kracht met het gebruik van dumbells, kettlebells en de pulley.

Deze training is een begeleidde functioneel fitness training. Stond je vroeger met je dumbells in de gym je af te vragen of je de oefening wel goed uitvoert? In de Strength leer je de juiste technieken, is het trainingsschema al voor je opgebouwd, train je gezellig in de groep én onder begeleiding!

De Strength class is ideaal als je op zoek bent naar meer kracht, blessurepreventie en spiergroei! Geschikt voor alle niveau’s.

Voordelen van Strength training

Onze Strength trainingen zijn er op gericht om spierkracht en spiermassa te verhogen. Naast het specifiek versterken van spiergroepen die je in andere lessen wellicht overslaat, is deze les ook perfect om je spierballen te laten groeien 😉

Laurens ten Hove
REVIEW

"Veel leuker dan de sportschool"

5/5
"Dit is veel leuker dan in de sportschool. Het sociale aspect, een vaste groep mensen die elkaar scherp en gemotiveerd houdt, zorgt ervoor dat het op lange termijn erg goed vol te houden is. In de les is er veel oog voor techniek en hebben we steeds een uitdagende en gevarieerde les. Het is erg laagdrempelig om mee te doen, zo maakt het niet uit wat je sportachtergrond is. Een nadeel, als je eenmaal een keer mee hebt gedaan, wil je iedere week..."

Meld je nu aan!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Krachttraining in Kampen en/of Krachttraining in IJsselmuiden doe je bij FIT Progression! 

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven