Contact

 

In een wereld vol verwachtingen en uiterlijk vertoon, wil FIT Progression bijdragen aan de echte en authentieke versie van jezelf. 

De versie die gezond is in lijf en hoofd. Die niet geleefd wórdt, maar het leven -zoals het voor jou goed is- lééft! Waar het fysiek bijdraagt aan kunnen doen waar je blij van wordt. Waar voor jezelf zorgen bijdraagt aan energie en eigenheid. Waar balans is tussen het leven dat voorbij komt en werken aan je gezondheid en vitaliteit. 

Wij geloven niet in alles of niets, maar in een doorgaand proces waarin leren, sparren, jezelf ontwikkelen, ontmoeten en vieren met elkaar in balans zijn. 

Jojanneke Last

Founder FIT Progression

Ontmoet het Team!

Jojanneke Last

CEO, Sport- en Vitaliteitscoach

Laurens ten Hove

COO & Bootcamp Coach

Marco Klompenmaker

CrossBox coach

Eloy Storm

CrossBox & Weightlifting coach

Jolien Mensink

CrossBox Light, Strength & Outdoor Coach in opleiding

Do Duitman

Bootcamp Coach

René Broek

CrossBox Coach in opleiding

Nienke Bakker

Backoffice

Annelies Visser

Gastvrouw

Manon Hekman

CrossBox coach - inval

Barbell

Mascotte, Knuffelkont

Onze Missie

Wij staan iedere dag je klaar om je te coachen en te trainen zodat jij een sterke, gezonde basis kunt bouwen voor een fit en energiek leven. Wij vinden dat iedereen veilig, verantwoord, onbezorgd en met plezier een gezonde leefstijl moet kunnen hanteren, binnen de eigen wensen en mogelijkheden. Onze coaches hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor we jou zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen binnen jouw training, voeding, leefstijl, mindset en herstel!

Bij FIT Progression vindt je functionele trainingen zoals CrossBox, Bootcamp, HIIT en de pre- en postnatale trainingen van Powermama. Daarnaast kun je bij ons terecht voor groeps- en individuele leefstijl- en vitaliteitstrajecten.

Wij coachen en onderwijzen vitaliteit en het ontwikkelen / behouden van een gezonde leefstijl zodat jij zo fit mogelijk kunt genieten van het leven. 

Contact

Neem contact met ons op!

Contactgegevens en Contactinformatie

Bel ons

+31 6 20 11 88 54

Onze Locatie

Veldoven 3, 8271 RT IJsselmuiden

Mail ons

info@fitprogressionstudios.nl

Social media

Zet de eerste stap!

Trainen bij de FIT STUDIO’s is exclusief; weten wat voor jou de mogelijkheden zijn op dit moment?

Neem contact met ons op! 

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven