Hatha Yoga

Hatha Yoga is een van de oudste yogastijlen en het derde aspect op het achtvoudige pad van Patanjali.

Deze les wordt gegeven door adem- en yoga docent Venessa van Sparccle.

De nadruk ligt in deze les op het in balans brengen van lichaam en geest. Dit doe je  door uitoefening van diverse asana’s. De concentratie op het eigen lichaam is hoog en de adem neemt daar een centrale plek bij in. Beweging en adem worden daarmee zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. De Hatha Yoga kan worden aangevuld met Pranayama en meditatie.

Voordelen van Hatha Yoga

Binnen deze vorm van yoga werk je aan de algehele gezondheid. Eventuele klachten nemen vaak af. De energiehuishouding gaat omhoog en de vitaliteit neemt toe. Het geeft niet alleen kracht, lenigheid, zelfdiscipline en uithoudingsvermogen maar laat je ook voelen wat de zin van het leven is.

Yoga in Kampen
Sparccle coaching
Hatha Yoga IJsselmuiden
REVIEW

"Veel leuker dan de sportschool"

5/5
"Dit is veel leuker dan in de sportschool. Het sociale aspect, een vaste groep mensen die elkaar scherp en gemotiveerd houdt, zorgt ervoor dat het op lange termijn erg goed vol te houden is. In de les is er veel oog voor techniek en hebben we steeds een uitdagende en gevarieerde les. Het is erg laagdrempelig om mee te doen, zo maakt het niet uit wat je sportachtergrond is. Een nadeel, als je eenmaal een keer mee hebt gedaan, wil je iedere week..."

Hatha Yoga wordt verzorgd door:

Ademcoach Ijsselmuiden

Meld je nu aan!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Yoga Kampen en/of Yoga IJsselmuiden doe je bij FIT Progression! 

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven