Wie zijn wij?

"Fit zijn is meer dan gezond eten en een beetje sporten"

De FIT Studio’s zijn dé thuis locatie van FIT Progression. 

Een plek met een holistische visie op fit zijn. In de FIT Studio’s werken we aan fit worden in lichaam én geest. 

Onze coachings en trajecten richten zich niet alleen op sporten en gezond eten. Wij leren je beter voor jezelf en je gezondheid te zorgen, waardoor je het energieke leven kunt leiden dat jij voor ogen hebt. Daarbij werken we met de pijlers voeding, beweging, sport, herstel, mindset, omgeving & zinvol leven

Een échte persoonlijke benadering en een echt persoonlijke aanpak voor iedere fase van jouw leven.

Wij coachen op een persoonlijke leefstijl en leggen daarbij de focus op de talenten, kenmerken, beperkingen en mogelijkheden van de individu. 

Onze coaches trainen je niet alleen op techniek. Maar ook op zelfacceptatie en het persoonlijke proces. Dat koppelen we aan praktische actiepunten binnen voeding, training, herstel of persoonlijke ontwikkeling.

Laurens ten Hove

Wij geloven niet in alles of niets, maar in een doorgaand proces waarin leren, sparren, ontwikkelen, ontmoeten en vieren met elkaar in balans zijn.”

Laurens & Jojanneke

Hier staan wij voor

Even kennismaken

DIT ZIJN WIJ

Jojanneke Last

CEO, Sport- en Vitaliteitscoach

Laurens ten Hove

COO, SmallGroup, Politie/Defensie trainer & Bootcamp Coach

Marco Klompenmaker

CrossBox coach

Eloy Storm

CrossBox & Weightlifting coach

Jolien Mensink

CrossBox Light, Strength & Outdoor coach in opleiding

Do Duitman

Mental Bootcamp coach

Do Duitman

Bootcamp coach

Nienke Bakker

Backoffice

Annelies Visser

Gastvrouw

Rene Broek

Crossbox Coach in opleiding

Jorrit

Personal Trainer

Manon Hekman

CrossBox coach

Barbell

Mascotte

Samenwerkingspartners

 

Samen met andere gezondheidsexperts kunnen we jou nog beter ondersteunen in het vergroten van jouw gezondheid en vitaliteit. Daarom werken wij nauw samen met: 

Fysiotherapeut IJsselmuiden

Het team van Hammer Healthcare is exclusief verbonden aan FIT Progression en ondersteunt onze trainers en leden op het gebied van spier- en persproblematiek. Hammer Healthcare is een modern en professioneel spier- en peesexpertisecentrum in Kampen en sinds 1 Juni 2024 dus ook te vinden in IJsselmuiden in de FIT STUDIO’s!

Het team van Hammer Healthcare biedt een breed scala aan behandelingen bij problematiek van de spieren, pezen en gewrichten. Zo bieden zij onder meer sportfysiotherapie, sportmassage, Shockwave-therapie, percutane elektrolyse, EMTT, Flywheel training en dry needling.

De leden van FIT Progression kunnen maandelijks terecht op het inloopspreekuur bij (vermoedelijke) klachten, pijntjes en/of ter preventie van blessures. Middels het multidisciplinair overleg tussen Hammer en Fit Progression wordt er een persoonlijk behandel- en trainingsplan voor de leden opgesteld om te kunnen revalideren – en te kunnen blijven sporten – binnen hun mogelijkheden.

Fysiotherapie Kampen
Ademcoach Ijsselmuiden

Venessa van Sparccle coaching is binnen de FIT Studio’s niet alleen actief als Hatha Yoga docent (woensdagochtend), maar bezit ook over haar eigen ruimte op de eerste verdieping. Sparccle biedt naast yoga, ook individuele coachingsessies en ademwerk (zowel individueel als in (klein) groepsverband.

Sparccle gaat verder waar FIT Progression stopt, namelijk; in het onder bewustzijn. Middels bewust verbonden ademsessies-, energetisch werk en coaching biedt sparccle diverse methodes om dat, wat je niet meer kunt beredeneren, aan te pakken.

Soms loop je gewoonweg vast. Lichaamswerk kan dan een uitkomst voor je zijn. Het is in woorden niet uit te leggen wat een ademsessie of bijvoorbeeld klankwerk iets voor je kan doen. Ervaren is daarom de beste methode. 

De leden van FIT Progression kunnen wekelijks terecht bij Venessa in de Hatha Yoga sessies. Daarnaast worden er regelmatig ademcirkels georganiseerd, is zij een vast gezicht in onze Journey en kun je altijd binnenlopen voor een kennismaking.

Sparccle coaching
CrossFit Kampen

Zet de eerste stap!

Laat je contactgegevens achter zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven