CrossBox

Op onze begane grond vind je onze CrossBox Studio. De CrossBox (ook wel bekend als CrossFit) is onze populairste pijler voor de sporters binnen de FIT Studio’s. 

Een grensverleggende en gevarieerde training waarbij je in groepsverband werkt aan het verbeteren van je kracht, uithoudingsvermogen, explosiviteit, coördinatie, techniek en nog veel, veel meer.

De CrossBox is dé perfecte training om jouw algehele fitheid op alle fysieke vlakken te verbeteren.
En het is nog leuk ook! 

Voordelen van CrossBox training

Onze CrossBox trainingen zijn er op gericht om jou een volledige workout te geven en je fysieke vaardigheden te versterken. Dat doen we met de focus op behoud van een goede techniek en consistentie. Daarna verhogen we pas de intensiteit. 

CrossFit Kampen
REVIEW

"Veel leuker dan de sportschool"

5/5
"Dit is veel leuker dan in de sportschool. Het sociale aspect, een vaste groep mensen die elkaar scherp en gemotiveerd houdt, zorgt ervoor dat het op lange termijn erg goed vol te houden is. In de les is er veel oog voor techniek en hebben we steeds een uitdagende en gevarieerde les. Het is erg laagdrempelig om mee te doen, zo maakt het niet uit wat je sportachtergrond is. Een nadeel, als je eenmaal een keer mee hebt gedaan, wil je iedere week..."

Meld je nu aan!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Zoek jij naar CrossFit Kampen en/of CrossFit IJsselmuiden?
Crossfit in Kampen en/of Crossfit in IJsselmuiden doe je bij FIT Progression! 

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven