Ontdek wat er nodig is

Fit Check

De Fit Check is dé gratis check om te ontdekken hoe jij je weer fit en vitaal kunt gaan voelen en weer lekker in je lijf én hoofd kunt komen!

Even checken

Herken jij jezelf hierin?

Heb je op 1 of meerdere vragen ‘JA’ geantwoord? Doe dan onze Fit Check!

Health looks good on you

Wat als je stopt met 'alles of niets' en start met echte leefstijlverandering?

Voor wie is de FIT Check?

De FIT Check is voor jou als je wilt kijken waar je nu staat op het gebied van Fitheid en Vitaliteit. Hoe zit het met jouw voedingsgewoontes? Je beweging? Hoe is jouw mindset op dit moment? Waar kun je winst behalen en hoe zou je dat kunnen doen?

HOE ZIET DE CHECK ERUIT?

Beantwoord de vragen

Beantwoord binnen 5 minuten alle vragen over jouw huidige situatie en mening

Check de uitslag

Je kunt direct bij jouw uitslag. Je ziet op welke vlakken je goed scoort en waar je nog winst kunt behalen.

Ga aan de slag

In jouw persoonlijke uitslag krijg je een advies waarmee je direct kunt starten om je weer Fit en Healthy te gaan voelen!

WAT MAAKT ONZE FORMULE ZO UNIEK?

De eerste reactie die veel mensen hebben zodra ze niet lekker in hun vel zitten, is om meer te gaan sporten en minder te gaan eten of af te vallen. ‘Als ik 5 kilo lichter ben dan zit ik vast wel weer lekker in mijn vel.’

Was dat maar zo! Als het zo makkelijk was, dan liepen we allemaal al lang niet meer tegen het ‘alles of niets’ principe aan. Dan bestonden er geen diëten en kon iedereen dat prima handelen.

Laat staan dat drukke leven dat jij hebt.. je kinderen, je werk, je eigen zaak, je familie, vrienden etc.
Zeker in deze 24 uurs maatschappij wordt het voor ons steeds lastiger om de ballen allemaal hoog te houden en dát gaat ten koste van je gezondheid! 

Als jij je fitter wil voelen en je leven wilt blijven leven volgens je eigen normen en waarden, dan is er meer nodig dan een trainingsschemaatje en een dieet. Dan moet je echt aan de bak, en niet voor een paar weken.

Je moet je kaders weer gaan zetten en beter voor jezelf gaan zorgen op alle vlakken: voeding, beweging, training, herstel, mindset, omgeving én iets doen wat er voor jou toe doet. 

In de FIT Check krijg je een beeld van al deze facetten.
Duurt maar 5 minuten en jij weet precies waar je mee aan de slag kunt om je weer fit en energiek te gaan voelen!

 

DEZE PIJLERS WORDEN GESCOORD

Voeding

Hoe is het met jouw basisvoeding? En kom jij aan je voedingsstoffen?

Beweging / Training

Beweeg jij voldoende? Is je conditie op orde? Hoe sterk is je lichaam en ben je pijnvrij?

Herstel

Hoe staat het met jouw ontspanning? Je herstel? Slaap je voldoende? En hoe is het met je stress?

Mindset

Hoe is het met jouw mindset? Sta je open om te leren? Heb je een dieetmindset?

JOUW EIGEN METHODE

Reviews

Lotte M.
1:1 coaching
Lees verder
Jojanneke is een enthousiast en eerlijke coach. Ze heeft me echt geholpen met hoe je gezond kunt eten. Echt als een nieuwe levensstijl en niet als een dieet. En hoe je kunt bewegen, ook al kun je niet 100% sporten zoals ieder ander. Een luisterend oor en iemand met goede inzichten. Lieve Jojanneke bedankt voor de 1:1 coaching. Nu ga ik lekker door met de bootcamp.
Elisa
1:1 coaching
Lees verder
Jojanneke, een fijne coach. Je bent gepassioneerd en deskundig. Je laat de ander nadenken en inzicht krijgen in gewoontes en eetpatronen. De 1:1 coaching ervaarde ik als prettig! De trainingen waren divers en telkens weer uitdagend. Je hebt mij weer een stukje wijzer mogen maken. Bedankt ook voor jouw luisterende oor! Tot in Oktober, na mijn bevalling!
Anouk M.
Core Restore - Postnatale training
Lees verder
Na mijn bevalling en keizersnede wilde ik op de juiste manier weer starten met sporten. Ik heb zelf ervaring met crossfit en fitness en zocht iemand die mij kon begeleiden in mijn herstel na mijn zwangerschap op dit gebied. Er werd gekeken naar mijn diastase en ik kreeg een schema op maat, tussendoor werd ik weer gecheckt en kreeg ik weer een nieuw schema. Ik merk dat ik steeds sterker word en erg bewust ben geworden van mijn ademhaling en houding tijdens het trainen. Ik kan het zeker aanraden!
Annelinde van W
1:1 Coaching
Lees verder
Super geholpen in mijn afval traject. Heb erg veel support gekregen en kan met alle tips goed vooruit. De oprechte interesse is erg fijn en motiveert ontzettend. Mijn dank is groot!
Ruben H.
Bootcamp
Lees verder
Sinds 6 weken doe ik mee met bootcamp van Jojanneke. Iedere week worden we op een andere plek in Kampen gedrilled. Het maakt je niet alleen super fit, maar het is ook nog eens veel leuker dan in de sportschool. Het sociale aspect, een vaste groep mensen die elkaar scherp en gemotiveerd houdt, zorgt ervoor dat het op lange termijn erg goed vol te houden is. Jojanneke heeft veel oog voor techniek, is enthousiast en biedt steeds een uitdagende en gevarieerde les aan. Het is erg laagdrempelig om mee te doen, zo maakt het niet uit wat je sportachtergrond is. Een nadeel, als je eenmaal een keer mee hebt gedaan, wil je iedere week....
Sanne M.
Online coaching
Lees verder
Inmiddels volg ik een aantal maanden een coachingstraject bij Jojanneke en ben heel blij met haar ondersteuning. Ook al gaat mijn proces moeizaam, Jojanneke weet me altijd weer op het juiste pad te krijgen en op verschillende manieren weer te motiveren. Ook voel ik me vrij genoeg om volledig eerlijk te zijn bij haar. Heel fijn!
Natan H.
Bootcamp
Lees verder
Sinds enige tijd volg ik bootcamplessen bij Jojanneke. Ik vind dit een welkome aanvulling op mijn fiets trainingen, die vooral conditioneel zijn. De afwisseling van kracht en conditie zijn heel fijn. Jojanneke zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar oefeningen op eigen niveau kan doen. Dit maakt de training voor iedereen uitdagend. Door het sociale aspect en de persoonlijke aandacht ga je vaker trainen. Hierdoor boek je daadwerkelijk resultaat.
Diana D
Bootcamp & Specials
Lees verder
Jojanneke is een fijn persoon in alle opzichten, positief, denkt altijd in mogelijkheden, is realistisch stimulerend en motiverend! De trainingen zijn divers en voor elk niveau een uitdaging! Heeft altijd een luisterend oor!
Vorige
Volgende

Hi Fanatiekeling!

Wij zijn Laurens en Jojanneke

In 2023 zetten wij samen de FIT Studio’s op.
Dé thuislocatie van FIT Progression, waar Jojanneke in 2020 de grondlegger van was. 

Wij zetten iedere dag alles op alles om van jou een allround Fitte Fanatiekeling te maken: iemand die in iedere fase van zijn leven de touwtjes zelf in handen heeft en weet wat er nodig is om fit en energiek te worden en te blijven. Ja, ook in de dalen van het leven! 

Nog te vaak zien wij mensen strijden met hun gezondheid. De beperkingen, alles wat er niet kan en niet mag. Terwijl fit en energiek leven ook gewoon hartstikke leuk kan zijn! Ons doel is om jou daar ook te brengen: jezelf op één te zetten en volgens je eigen normen en waarden een leuk en fit leven kunt leiden, waarin jou lichaam je ondersteunt in alles wat je wilt doen!

Samen met ons team helpen we je daar graag bij! 

Tot snel!

Liefs Laurens & Jojanneke

Scroll naar boven