Fysiotherapie

De fysiotherapeut is gespecialiseerd in houding en beweging van het menselijk lichaam.
Zij zijn een essentiële spil bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten, zodat je in staat bent om weer optimaal te bewegen. 

Binnen de FIT Studio’s worden we ondersteund door de fysiotherapeuten van Hammer Healthcare om onze sporters zo lang mogelijk actief te houden, middels o.a. sportfysiotherapie en diverse andere behandelmethodes. 

Sportfysiotherapie is een vorm van fysiotherapie die gericht is op sport en sporters. De fysiotherapeut kan helpen bij het herstellen na een blessure, maar ook juist bij het voorkomen daarvan. Hierbij maken ze gebruik van moderne middelen zoals echografie, shockwave, dry needling en EMTT. 

In samenspraak met de trainers in onze studio’s wordt er bij blessures, maar ook klachten zoals bijvoorbeeld artrose samen met de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan opgesteld, waardoor jij gewoon kunt doorsporten ondanks je blessures en klachten! 

Waarom Hammer Healthcare?

Hammer Healthcare is hét spier- en pees expertisecentrum van Kampen/IJsselmuiden.

De specialisten van Hammer Healthcare ondersteunen onze leden bij blessures en fysieke klachten door de inzet van de nieuwste, innovatie ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

De visie van Hammer Healthcare en FIT Progression sluiten naadloos op elkaar aan. Daarom hebben we de handen ineengeslagen!

Fysiotherapie Kampen
Fysio met Echo apparaat
sportfysiotherapie behandeling kampen
REVIEW

"Geen wekenlange behandelingen zonder resultaat"

5/5
"Ik word hier goed geholpen, mijn klachten zijn hierdoor goed onder controle. Er is altijd goed te overleggen met de therapeut en er word meegedacht in de behandeling en evt aanpassingen en/of oefeningen. De nieuwste bewezen methodes worden indien nodig gebruik. Ook hebben de therapeuten regelmatig cursussen zodat ze up to date blijven en hun skills blijven uitbreiden."
Nienke Bakker

Bij ons trainen onder begeleiding? Plan een kennismaking!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Scroll naar boven