Sterrenmama

Het verlies van een kindje door een miskraam of vroeggeboorte is – hoe kort of lang de zwangerschap ook heeft geduurd – een verschrikkelijke gebeurtenis. Naast de mentale klap die je hiervan op kunt lopen, moet je lichaam zich weer gaan herstellen. Iets waar je helemaal niet op zit te wachten, jij wilde gewoon zwanger zijn!

Na een zwangerschapsverlies kun je het vertrouwen in je lijf en de connectie met je buik en jezelf volledig kwijt raken. Net als voor je rouwproces, is het belangrijk om hier aandacht voor te hebben.

Het sterrenmama traject richt zich op het fysieke herstel na zwangerschapsverlies. We helpen je met het herwinnen van het vertrouwen in je lijf en ondersteunen je in het herstel van de bekkenbodem en de buikspieren.

In dit persoonlijke traject mag je huilen, je verhaal met ons delen en helpen wij je fysiek weer de goede richting op; een sterk en fit lijf waar jij op kunt vertrouwen en dat klaar is voor een eventuele volgende zwangerschap. 

Voordelen Sterrenmama traject

Het Sterrenmama traject is er op gericht om je te ondersteunen in het fysieke herstel na een miskraam of vroeggeboorte.

Tijdens dit traject helpen wij je weer kracht en vertrouwen te vinden in je lichaam.

Sterren mama

Heb jij onlangs je kindje verloren tijdens een miskraam of vroeggeboorte? Na zo’n heftige gebeurtenis kan het zijn dat je het contact met je lijf en het vertrouwen op je lijf volledig kwijt bent. Hoe lang jouw zwangerschap ook heeft geduurd; er hebben veranderingen in je lichaam plaatsgevonden en je lichaam moet daarvan – net als je geest – herstellen. Wil je onder begeleiding aan de slag met terugwinnen van je lijf met aandacht voor herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, houding en mobiliteit? Dan is het sterrenmama traject voor jou.

Het sterrenmama traject is een individueel 1:1 traject en kan worden afgenomen op basis van beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

ERVARING

Ik kon langzaam maar zeker de connectie met mijn buik herstellen.

Na mijn miskraam ging het fysieke herstel volgens de arts onwijs goed. Mijn hoofd was nog lang niet zover en ik had daarnaast last van mijn bekkenbodem. Met verschillende oefeningen kon ik langzaam de connectie met mijn -nu lege- buik herstellen en begon ik door de kracht- en core training langzaam maar zeker weer vertrouwen te krijgen in mijn lichaam. Inmiddels ligt mijn focus op het fysiek fit en sterk blijven voor een potentiële volgende zwangerschap.

OVER STERRENMAMA

Het Sterrenmama traject is opgezet ter nagedachtenis aan het zwangerschapsverlies van het kindje van Laurens en Jojanneke: Pixel. Na het zwangerschapsverlies heeft Jojanneke met haar kennis als POWERMAMA coach haar lichaam weer in alle rust en veiligheid helpen herstellen.

Deze ervaring heeft zij omgezet in het Sterrenmama traject om andere vrouwen met zwangerschapsverlies te begeleiden in het fysieke herstel na de miskraam of vroeggeboorte.

Sterrenmama is voor moeders die na hun miskraam of een vroeggeboorte begeleiding zoeken in het fysieke herstel en op die manier het vertrouwen in hun lichaam weer willen herwinnen.

Het traject wordt volledig op jouw situatie afgestemd en is een combinatie van ademhalingsoefeningen, mobiliteit, yoga, core training en functionele krachttraining.

In een veilig omgeving het sporten weer opbouwen na je zwangerschapsverlies en het vertrouwen in het eigen lichaam herstellen

Nog meer Health Classes

Naast de Powermama trainingen faciliteren wij nog meer lessen die jou helpen naar een fitter bestaan!

CROSSBOX

Een combinatie van gewichtheffen, atletiek,  gymnastiek en uithoudingsvermogen. 

Stretch & Mobility

Verbeter je bewegingsuitslag door te stretchen en mobiliseren

H.I.I.T. Circuit

Een kort circuit op interval basis, voor een snelle effectieve workout

BOOTCAMP

Buitentraining op eigen lichaamsgewicht. Mindset gericht

CORE-30

Echte pure core-training. Geen buikspierkwartier maar functioneel een sterke core creëren!

POWERMAMA ZWANGER

Veilig en verantwoord sporten tijdens de zwangerschap

POWERMAMA CORE-RESTORE

Veilig herstellen na de zwangerschap, vanaf 6 weken postpartum.

PERSONAL TRAINING

Werk aan je persoonlijke doelen met je eigen trainer

Scroll naar boven