CrossBox Light

De CrossBox LIGHT les is een lichtere variant van CrossFit en onze CrossBox lessen beneden. In deze light les wordt bijvoorbeeld niet gesprongen of met zware gewichten / en het rek gewerkt, waardoor het ideaal is om aan mee te doen als conditionele lichaamsgewicht training, hersteltraining, als starter, met of na een blessure, maar ook om post-partum op te bouwen (naast de Powermama lessen bijvoorbeeld) of als je om een andere reden op een iets lichtere intensiteit wilt trainen.

In de LIGHT lessen wordt extra aandacht geschonken aan de Foundational Movements van de CrossBox.
Ideaal dus om je basistechniek ook nog eens te verbeteren!

Voordelen van CrossBox Light training

Onze CrossBox Light trainingen zijn er op gericht om jou de juiste technische vaardigheden aan te leren om verantwoord te (leren) sporten. Door de lichte intensiteit en het gebruik van enkel lichaamsgewicht of losse (lichte) gewichten is de blessurekans minimaal.

CrossFit IJsselmuiden
REVIEW

"Ik voel me gezien en gehoord"

5/5
"Inmiddels ben ik een paar weken aan het sporten bij deze club. Ik ben erg blij met deze stap. Ik voel mij gezien en gehoord. De coaching en uitleg wordt goed afgestemd op je niveau. Bovenal ervaar ik een gezellige sfeer waarbij je continu uitgedaagd wordt."
Saskia Benschop

Meld je nu aan!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

CrossFit Kampen en/of CrossFit IJsselmuiden doe je bij FIT Progression! 

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven