Health Journey

Leefstijl & Vitaliteit

Als jij met het complete plaatje aan de slag wilt, dan is de Health Journey misschien iets voor jou. In dit 12 weken traject geef jij jezelf een complete vitaliteitsboost!

Start met sporten

We leren je alles over veilig en verantwoord sporten. Je bouwt zelfvertrouwen op omtrent training en leert je lichaam kennen. Tijdens het traject heb je onbeperkt toegang tot alle groepslessen. 

Gezond leren eten

We leren je wat nu echt gezonde voeding is én hoe je kunt blijven genieten van de ongezonde dingen. Gezond eten zit niet alleen in dat wat je in je mond stopt, maar ook in je hoofd.

Afvallen

Je start met het bereiken van jouw gewichtsdoel (als je dat hebt). Wij stellen alle waardes voor je in, zodat jij zeker weet dat je op verantwoorde wijze je doelen kunt bereiken.

Gezonde gewoontes

We leren je wat vitaliteit nu eigenlijk inhoudt. Dat is namelijk meer dan sporten en gezond eten. Jij weet straks precies wat je moet doen om een leven lang FIT te zijn.

Mijn Journey bij de FIT Studio's heeft mijn inzichten veranderd! Jojanneke, mijn coach, hielp me concrete doelen te stellen - terug naar plezier in sporten, begrijpen van mijn lichaam, en werken aan fitheid en kracht. Met mijn vriendin begon ik dit avontuur, verwelkomd in een warme community.
Binnen zes weken zag ik geweldige resultaten: centimeters verdwenen, gewicht daalde, spiermassa nam toe en mijn waterpercentage verbeterde. Ik raad de Journey bij FIT Studio aan iedereen aan die serieus met vitaliteit aan de slag wil.
Jojanneke, Laurens en zelfs Barbell zorgen voor een warme omgeving.
Jennifer
The Journey - DUO
Wat gaan we doen?

The Journey

Individuele Kickstart

We starten het traject met een individuele intake inclusief meting, en beweeganalyse 

Persoonlijk plan

Je ontvangt een persoonlijk voedingsplan waarmee je aan de slag kunt

Voortgang

Elke 2 weken controleren we samen je voortgang tijdens een individueel moment

Onbeperkt toegang

Je hebt gedurende je traject onbeperkt toegang tot alle groepslessen binnen de FIT Studio’s.

6 Trainingen

Je neemt deel aan speciale groepstrainingen (max. 8 personen) waarin je de basis van veilig en verantwoord sporten opbouwt

6 Masterclasses

In 6 Masterclasses leren we je de kneepjes van een gezonde leefstijl en de balans van Vitaliteit

Na de Journey

Kun je zelfverzekerd doorstromen in onze groepslessen omdat je een stevige basis hebt en weet hoe je het nu aan moet pakken. 

Reviews

Lotte M.
1:1 coaching
Lees verder
Jojanneke is een enthousiast en eerlijke coach. Ze heeft me echt geholpen met hoe je gezond kunt eten. Echt als een nieuwe levensstijl en niet als een dieet. En hoe je kunt bewegen, ook al kun je niet 100% sporten zoals ieder ander. Een luisterend oor en iemand met goede inzichten. Lieve Jojanneke bedankt voor de 1:1 coaching. Nu ga ik lekker door met de bootcamp.
Elisa
1:1 coaching
Lees verder
Jojanneke, een fijne coach. Je bent gepassioneerd en deskundig. Je laat de ander nadenken en inzicht krijgen in gewoontes en eetpatronen. De 1:1 coaching ervaarde ik als prettig! De trainingen waren divers en telkens weer uitdagend. Je hebt mij weer een stukje wijzer mogen maken. Bedankt ook voor jouw luisterende oor! Tot in Oktober, na mijn bevalling!
Annelinde van W
1:1 Coaching
Lees verder
Super geholpen in mijn afval traject. Heb erg veel support gekregen en kan met alle tips goed vooruit. De oprechte interesse is erg fijn en motiveert ontzettend. Mijn dank is groot!
Iris
Personal Training
Lees verder
Jojanneke heeft altijd haar best gedaan om het mij zo leuk mogelijk te maken. Ze paste haar trainingen aan op mijn behoeften. Dit maakte dat ik altijd met goede zin naar haar trainingen toe ging. Ook biedt ze een luisterend oor en geeft ze op mentaal vlak hele goeie tips en adviezen. Je hebt me gepusht, naar me geluisterd en me ontzettend gemotiveerd. Ik heb alle handvaten van je gekregen om nu zelf verder te gaan en daar heb ik alle vertrouwen in
Sinai
Personal Training
Lees verder
Mijn doorzettingsvermogen is gegroeid. Ik zet nu vaak een extra tandje bij, waar ik eerder dacht ‘zo is het wel goed’. Ik heb nu zin om te gaan sporten. Mijn buik was na een aantal weken al platter, ik voel me nu zelfverzekerder en ben weer gemotiveerd om te blijven trainen
Janita
Personal Training
Lees verder
Ik ben nu 2 weken bezig en de veranderingen die ik voel en zie bevallen me nu al heel erg goed. Ik heb nu gewoon zin om te gaan bewegen. Mijn huid ziet er beter uit, ik heb geen wallen meer en ik kijk frisser uit mijn ogen. Ik heb helemaal geen hoofdpijn meer gehad, waar ik voorheen dagelijks last had.
Jolanda
Personal Training
Lees verder
Wat een inspiratie geef jij. En wat heb je mij op een andere manier naar mijzelf laten kijken . Fijn mens, luisterend oor, altijd positief, meedenkend en vooral super gemotiveerd om er te zijn voor mij als ik dat nodig ha
Previous
Next
mOGelijkheden en TARIEVEN

The Journey

Je kunt de Journey volgen als groepstraject of als individueel traject. 
We hebben maximaal plaats voor 8 personen per groep. 

DIT GROEPSTRAJECT START WEER IN JANUARI

Voor de beschikbaarheid van individuele trajecten: vraag naar de mogelijkheden.

The Journey (Group)

12 weken vitaliteits- en leefstijlprogramma
159 per maand
 • Onbeperkt toegang tot groepslessen
 • Individuele Kickstart
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Persoonlijk sportplan
 • 6 Groepstrainingen
 • 6 Masterclasses
Popular

The Journey (Individueel)

12 weken vitaliteits- en leefstijlprogramma
275 per maand
 • Onbeperkt toegang tot alle groepslessen
 • Individuele Kickstart
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Persoonlijk sportplan en trainingsschema
 • Elke 2 weken 1:1 coaching / training
 • Online coaching
Popular

Andere Health Trips

Naast de Journey hebben we ook kleine Health Trips zoals losse voedingscoaching of accountability coaching.

Verbeter je voedingspatroon en bereik op een gezonde manier je ideale gewicht

Maak je doelen concreet samen met je coach voor een maandelijkse stok achter de deur

Breng je huidige lichaamssamenstelling in kaart en bepaal je doelen

Werken aan je algehele vitaliteit en fitheid met vitaliteitscoaching: in de groep of individueel!

Plan een adviesgesprek!

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven