The Journey

Leefstijl & Vitaliteit

Als jij met het complete plaatje aan de slag wilt, dan is het groepstraject ‘The Journey’ misschien iets voor jou. In dit 12 weken traject geef jij jezelf onder begeleiding van onze gewichtsconsulent, personal trainer en adem/yoga coach een complete vitaliteitsboost!

Start met sporten

We leren je alles over veilig en verantwoord sporten. Je bouwt zelfvertrouwen op omtrent training en leert je lichaam kennen. Tijdens het traject kun je 2x per week deelnemen aan groepslessen.

Gezond leren eten

We leren je wat nu echt gezonde voeding is én hoe je kunt blijven genieten van de ongezonde dingen. Gezond eten zit niet alleen in dat wat je in je mond stopt, maar ook in je hoofd.

Afvallen

Je start met het bereiken van jouw gewichtsdoel (als je dat hebt). Wij stellen alle waardes voor je in, zodat jij zeker weet dat je op verantwoorde wijze je doelen kunt bereiken.

Gezonde gewoontes

We leren je wat vitaliteit nu eigenlijk inhoudt. Dat is namelijk meer dan sporten en gezond eten. Jij weet straks precies wat je moet doen om een leven lang FIT te zijn.

afval traject kampen
Mijn Journey bij de FIT Studio's heeft mijn inzichten veranderd! Terug naar plezier in sporten, begrijpen van mijn lichaam, en werken aan fitheid en kracht. Binnen zes weken zag ik geweldige resultaten: centimeters verdwenen, gewicht daalde, spiermassa nam toe en mijn waterpercentage verbeterde.
Jennifer
The Journey - DUO
mOGelijkheden en TARIEVEN

The Journey

The Journey is ons groepsprogramma waarin je in de groep aan de slag gaat met je persoonlijke doelen.
In dit traject leer je niet alleen alles over voeding en vitaliteit, maar ga je ook aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.
In the Journey word je begeleid door onze gewichtsconsulent, personal trainer en Venessa van Sparccle Coaching. 

We hebben plaats voor maximaal 8 personen per groep. 

Ben je op zoek naar persoonlijke leefstijl- en vitaliteitscoaching?
Scroll dan even iets verder naar beneden!

DIT GROEPSTRAJECT START WEER IN OKTOBER 2024

The Journey (Group)

12 weken vitaliteits- en leefstijlprogramma
159 per maand
  • 2x per week sporten in groepslessen
  • Kickstart met persoonlijke analyse
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Persoonlijk sportplan
  • Groepstrainingen en online coaching
  • Masterclasses
Popular
Vitaliteitscoaching in groep IJsselmuiden

Reviews

Lotte M.
1:1 coaching
Lees verder
Jojanneke is een enthousiast en eerlijke coach. Ze heeft me echt geholpen met hoe je gezond kunt eten. Echt als een nieuwe levensstijl en niet als een dieet. En hoe je kunt bewegen, ook al kun je niet 100% sporten zoals ieder ander. Een luisterend oor en iemand met goede inzichten. Lieve Jojanneke bedankt voor de 1:1 coaching. Nu ga ik lekker door met de bootcamp.
Annelinde van W
1:1 Coaching
Lees verder
Super geholpen in mijn afval traject. Heb erg veel support gekregen en kan met alle tips goed vooruit. De oprechte interesse is erg fijn en motiveert ontzettend. Mijn dank is groot!
Janita
Personal Training
Lees verder
Ik ben nu 2 weken bezig en de veranderingen die ik voel en zie bevallen me nu al heel erg goed. Ik heb nu gewoon zin om te gaan bewegen. Mijn huid ziet er beter uit, ik heb geen wallen meer en ik kijk frisser uit mijn ogen. Ik heb helemaal geen hoofdpijn meer gehad, waar ik voorheen dagelijks last had.
Jennifer
The Journey
Lees verder
Mijn Journey bij de FIT Studio's heeft mijn inzichten veranderd! Jojanneke, mijn coach, hielp me concrete doelen te stellen - terug naar plezier in sporten, begrijpen van mijn lichaam, en werken aan fitheid en kracht. Met mijn vriendin begon ik dit avontuur, verwelkomd in een warme community. Binnen zes weken zag ik geweldige resultaten: centimeters verdwenen, gewicht daalde, spiermassa nam toe en mijn waterpercentage verbeterde. Ik raad de Journey bij FIT Studio aan iedereen aan die serieus met vitaliteit aan de slag wil. Jojanneke, Laurens en zelfs Barbell zorgen voor een warme omgeving.
Patty
The Journey
Lees verder
Ik ben zelf net klaar met the journey, en ik kan hem iedereen aanraden, je leerd veel, over voeding, mindset, noem maar op, en ik ben onwijs blij met mijn eindresultaten, jojanneke en laurens zijn toppers, zo blij met jullie
Vorige
Volgende
Individuele coaching

Leefstijl & Vitaliteit

Soms is het fijner om 1:1 met iemand aan de slag te gaan. 

Dat kan in onze individuele leefstijl Journeys. In het individuele traject wordt je begeleid door onze leefstijl- en vitaliteitscoach. Je gaat niet alleen aan de slag met sporten en je voeding, maar er is ook oog voor zaken zoals herstel, je omgeving en je persoonlijke ontwikkeling. Hoe je traject er precies uit komt te zien, is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Je traject wordt persoonlijk op maat gemaakt. 

1:1 coaching

Jij kiest zelf de intensiteit van het traject gedurende 3 maanden. Afhankelijk van de intensiteit die je kiest, zie je jouw coach elke week of eens per twee weken. De inhoud van de sessies worden afgestemd op je persoonlijke vragen.

Start bij de basis

We starten bij de basis. Je voedingspatroon wordt onder de loep genomen en in kleine stappen ga je deze optimaliseren. Let op: je volgt geen dieet. Daarnaast kom je bij voorkeur 2x per week sporten in de studio’s.

Gezonde gewoontes

We leren je wat vitaliteit nu eigenlijk inhoudt en kijken op welke vlakken jouw vitaliteit ‘lekt’. Met die lekken ga je samen met je coach aan de slag. Dat kan zijn op het gebied van voeding, sporten, maar kan ook te maken hebben met het maken van andere keuzes in het leven. 

Afvallen

Je start met het bereiken van jouw gewichtsdoel (als je dat hebt). Wij stellen alle waardes voor je in, zodat jij zeker weet dat je op verantwoorde wijze je doelen kunt bereiken. Iedere afspraak bij je coach houden we je voortgang bij door te wegen bespreken we hoe je vanuit daar weer verder gaat.

Leefstijlcoach in Kampen
Naast de crossbox lessen heb ik een één op één traject met Jojanneke gedaan, dit is echt ontzettend waardevol voor mij geweest. Lekker in je vel zitten en fitter worden bereik je niet alleen door te sporten en gezond te eten, daar is veel meer voor nodig. Jojanneke besteedt aandacht aan al deze aspecten, ik denk dat dat haar heel bijzonder maakt. Je kunt serieuze gesprekken met haar voeren, heerlijk met haar lachen en als er tranen vloeien geeft ze je een dikke knuffel. Bedankt voor alle inzichten die je me hebt gegeven en voor alles wat je me hebt geleerd, je bent écht een topper!
Anne-Marie
Individuele Health Journey
mOGelijkheden en TARIEVEN

The Journey 1:1

Voor onze 1:1 coachings is momenteel een wachtlijst.
We plannen daarom graag een kennismaking met je in om je hulpvraag en doelen precies in kaart te brengen.
Soms komt het voor dat we op basis van dat gesprek een ander aanbod kunnen doen dat veel beter bij je past en kun je alsnog meteen van start of kunnen we samen kijken wat de eventuele wachttijd is voordat je zou kunnen starten.

Laat je dus niet tegenhouden, maar plan gewoon een kennismakingsgesprek met ons in,
we kijken graag met je naar wat er wél kan!

De tarieven voor individuele coaching variëren afhankelijk van duur, intensiteit en of je wel of geen gebruik wil maken van onze sportfaciliteiten. In een persoonlijk gesprek laten we je graag alle mogelijkheden zien!

In onze Journeys werken wij samen met:

Ademcoach Ijsselmuiden

Plan een adviesgesprek!

Liever eerst nog iets vragen?

Zoek jij een leefstijlcoach in Kampen en/of een leefstijlcoach in IJsselmuiden? 
Leefstijlcoaching in Kampen en/of Leefstijlcoaching in IJsselmuiden volg je bij FIT Progression! 

Scroll naar boven