Voor de starters

Accountability Coaching

Accountability Coaching is dé stok achter de deur die je zoekt om je doelen na te blijven streven en de acties uit te voeren die daarbij horen. Je hoeft niet meer alleen de verantwoording af te leggen naar jezelf, maar ook bij je Accountability Coach!

Doelen

Jij hebt een bepaald doel voor ogen, maar je weet dat je meestal na een x aantal weken weer inzakt..

Externe motivator

Wij werken als jouw externe motivator. Want als je het even niet voor jezelf doet, dan doe je het wel voor ons (en dus toch voor jezelf)

discipline

We helpen je discipline en gewoontes op te bouwen, zodat je uiteindelijk geen externe motivator meer nodig hebt

Het duwtje in de rug

We maken samen afspraken die jou dichter bij je doel brengen. We zijn het duwtje in de rug dat je altijd zoekt, maar nooit vond

Wat gaan we doen?

Tijdens de sessies

Intake

We starten altijd met een intake: waar wil je naar toe, waar loop je nu tegen aan. We schetsen een zo duidelijk mogelijk beeld van het probleem en de stip op de horizon (je doel)

Hoofddoelstelling

We bepalen je doelstellingen. Misschien wil je afvallen, of juist regelmatiger trainen, gezonder gaan eten. Je wil in ieder geval doorgaan en niet voor de zoveelste keer weer stoppen na 2 weken

ACTIES - Subdoelen

We bepalen de acties: wat moet je gaan doen om hier te komen, wat is er nodig? Welke acties moet en kún jij gaan doen? Hoe vaak? Wanneer? Deze actiepunten zet je op papier.

Tijdspad

Iedere sessie bepalen we welke kleine stappen er genomen gaan worden in de weken die gaan volgen. Waar kunnen we je focus verbeteren? Waar bouwen we discipline in? We zetten kleine doelen om succes ervaring te creëren.

ACTIE

Jij gaat aan de slag. Er is een plan en er zijn afspraken, het enige wat je hoeft te doen is deze ook daadwerkelijk nakomen voordat je volgende sessie aanvangt! 

Tussenevaluatie

Elke sessie kijken we opnieuw naar je huidige situatie en stellen we je doelen bij. Soms veranderen doelstellingen en ook dat is helemaal OK! 

Straks kun je het zelf

Tijdens de sessies coachen we jou op persoonlijk leiderschap: jij kunt dit soort dingen straks ook zelf, zonder dat je ons nodig hebt als externe motivator. 

Keep Going

Jij blijft gaan, sessie na sessie. Week na week. Door de afspraken na te komen kom je steeds dichter bij je doel en door je persoonlijke groei kun je ook blijven gaan zonder dat je ons nodig hebt!

Iris
Kandidaat OBESE' 22
Lees verder
Je hebt me gepusht, naar me geluisterd en me ontzettend gemotiveerd. Ik heb alle handvaten van je gekregen om nu zelf verder te gaan en daar heb ik alle vertrouwen in

Andere Health & Vitality opties

Naast de Kickstart hebben wij nog meer diensten om jou te coachen naar een gezonde en fitte geest!

Verbeter je voedingspatroon en bereik op een gezonde manier je ideale gewicht

Maak je doelen concreet samen met je coach voor een maandelijkse stok achter de deur

Breng je huidige lichaamssamenstelling in kaart en bepaal je doelen

Werken aan je algehele vitaliteit en fitheid met vitaliteitscoaching: in de groep of individueel!

Schrijf je in voor een kennismakingsgesprek!

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven