gezonder leren eten, afvallen, aankomen, op gewicht blijven. Gezonde gewichtsbeheersing:

Voedingscoaching

Wil je jouw lichaamssamenstelling veranderen door af te vallen en spiermassa op te bouwen op een gezonde manier? Onze gewichtsconsulente staat voor je klaar!

Nulmeting

Weten waar je nu staat maakt dat je duidelijk kunt maken waar je naar toe wil en wat je daarvoor moet doen

Hoe gezond ben je?

Op basis van een meting/weging kunnen we inzichtelijk maken waar jouw focuspunten liggen

Stok achter de deur

Gewoonweg beginnen met afvallen eindigt vaak in.. juist ja; aankomen. Wij zijn er om je te ondersteunen en te motiveren als je het even niet meer ziet zitten!

We vertellen je hoe

Niet meer zelf uitzoeken of uitvogelen. Wij vertellen je precies hoe je de komende 3 maanden aan de slag kunt om je doelen te bereiken!

Wat gaan we doen?

Voedingscoaching

Vragenlijst

Je start jouw voedingscoachingtraject met het invullen van een vragenlijst. Zo krijgen we een goed beeld van jouw huidige gewoontes

Voedingsdagboek

We laten je een voedingsdagboek bijhouden waarin je precies invult wat je nu doet. Dit dagboek wordt door onze gewichtsconsulent geanalyseerd

Analyse doorspreken

Na de analyse worden je antwoorden en dagboek doorgesproken. Wat gaat er nu goed en wat kan er beter?

Koppeling met je doel

De resultaten gaan we koppelen aan je doelstelling: waar wil je naar toe, hoe kunnen we dat bereiken?

Plan van aanpak

Er volgt een plan van aanpak. In kleine stappen ga jij je voedingspatroon optimaliseren. Geen dieet, geen gekkigheid. Gewoon gezondere keuzes maken, passend bij jouw doelstelling

Tussenevaluaties

Om de 4-6 weken kom je terug om te wegen en je dagboek door te spreken. Vanuit de nieuwe huidige situatie bepalen we weer nieuwe actiepunten. In de tussentijd ga je zelf aan de slag met onze voedingscursus! 

Online coaching

Heb je tussen de sessies door vragen? Die kun je gewoon stellen via ons online coachings platform, zo heb je altijd een coach binnen handbereik!

Accountability

Al onze trainers zijn op de hoogte van de trajecten die onze leden volgen (let op; niet van de inhoud!). Sta je in de les? Dan weten onze trainers altijd waar je mee bezig bent en checken we regelmatig bij je in hoe het met je voedingsdoelen gaat!

Ellen Nieborg
Het gaat om bewust eten, dat neem ik echt mee!
Lees verder
Ik ben me bewuster gaan verdiepen in wat ik eet en welke keuzes ik daar in maak. De achtergrondinformatie en kennis die Jojanneke heeft gedeeld over voeding, bouwstoffen voor je lijf, vitaminen etc, helpt enorm bij het nadenken over voeding en bij bijvoorbeeld het maken van een boodschappenlijst. Het gaat niet om heel weinig eten om af te vallen, maar om bewust eten en dat neem ik echt mee.
Sanne Mulder
Ik hoef zelfs het avondeten niet meer aan te passen!
Lees verder
Ik ben zo blij dat ik gewoon normaal kan eten. Ik voel me niet meer beperkt in wat ik eet en kan alles samen doen met mijn partner. Ik hoef zelfs het avondeten niet meer aan te passen!
Mieke
Ik geloofde niet meer dat het kon
Lees verder
Door de analyse leerde ik inzien hoe en wat ik at. Ik had niet meer in de gaten dat ik teveel at. Afvallen ging moeizaam en eigenlijk geloofde ik ook niet dat dat kon omdat ik in de overgang zit. Na het toepassen van de adviezen uit de analyse ben ik inmiddels toch alweer 3 kilo kwijt! Het contact met Jojanneke is erg plezierig, er zit geen dwang of moeten achter en dit werkt heel fijn.
Vorige
Volgende

Aanmelden voor een kennismaking!

Liever eerst nog iets vragen?

Zoek jij een voedingscoach in Kampen en/of een voedingscoach in IJsselmuiden? 
Voedingscoaching in Kampen en/of Voedingscoaching in IJsselmuiden volg je bij FIT Progression! 

Scroll naar boven