Adem, Koudetraining en beuwstzijn

Bewustzijnscoaching

 

Met hulp van een bewustzijnscoach kun je jouw  welzijn veranderen en verbeteren om zo meer energie, een betere gezondheid en minder stress te ervaren. In de FIT STUDIO’s kun je hiervoor terecht bij Niels Scholten.

Ademhaling

Ademen doe je de hele dag en ademen heeft invloed op jouw welzijn. Ademen heeft invloed op stress, spanning, spijsvertering, slaap, hoofdpijn en zoveel meer. Door te werken aan jouw manier van ademen heb je het, de tools, zelf in handen. Goed ademen is de beste investering in jezelf.

Koudetraining

Bij koudetraining komt heel veel samen. Koudetraining heeft invloed op je fysieke, mentale, emotionele en energetische lichaam. Daarnaast is het een samenkomst van ademwerk, stress en mindset. Het is een prachtige manier om meer te leren over jezelf en waar je toe in staat bent.

Stress & Mindset

Met ademwerk heb je al veel invloed op je stress, maar het kan zijn dat je specifieke uitdagingen tegenkomt. Daarbij kan het helpend zijn om op jouw onderbewuste te ontstressen en helpende overtuigingen te installeren waardoor je minder stress gaat ervaren.

Zakelijk

Als ondernemer weet je, als geen ander, wat beste investeringen zijn. Één ervan is investeren in je werknemers en jezelf. Dit kan zijn in de vorm van persoonlijke één op één trajecten, workshops, een vitaliteitsweek of een nog te bedenken vorm.

Meer weten over Bewustzijncoaching?

Check de website van Niels!

Andere Health & Vitality opties

Naast de Kickstart hebben wij nog meer diensten om jou te coachen naar een gezonde en fitte geest!

Verbeter je voedingspatroon en bereik op een gezonde manier je ideale gewicht

Maak je doelen concreet samen met je coach voor een maandelijkse stok achter de deur

Breng je huidige lichaamssamenstelling in kaart en bepaal je doelen

Werken aan je algehele vitaliteit en fitheid met vitaliteitscoaching: in de groep of individueel!

Maak een afspraak voor een kennismaking!

Scroll naar boven