Bedrijfsfitness

Vitaal op de werkvloer

Gezonde werknemers houden uw bedrijf langer gezond. Werknemers die zich fit en vitaal voelen ervaren minder stress, zijn vrolijker op de werkvloer en laten aanzienlijk lagere percentages zien van langdurig verzuim. Investeren in de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers levert positieve voordelen op voor uw bedrijf!

Teambuilding

Samen sporten verbindt! Niet alleen door puur het samenzijn, maar tevens door het gebruik van samenwerkingsopdrachten binnen de trainingen.

Minder fysieke klachten

Een sterk lijf voortkomt blessures en fysieke klachten door (langdurig) zitten of juist zwaar fysiek werk. In de trainingen ligt de focus op het creëren van een gezonde basis.

Mentale kracht

Fysiek ongemak ervaren door sporten vergroot de mentale weerbaarheid. Tijdens de trainingen leren werknemers tevens vaardigheden als doorzetten, flexibel denken, maar ook omgaan met tegenslagen.

Minder ziekteverzuim

Een gezonder lijf en een gezondere geest geven gezonde(re) medewerkers. De kans op (mentale) ziektes neemt af waardoor het ziekteverzuim in uw bedrijf wordt teruggedrongen.

Bedrijfsfitness IJsselmuiden
Bedrijfsfitness IJsselmuiden

Vitaal op de werkvloer

Zoek je een leuke wijze om je team sterker, fitter en vitaler te maken? De verbinding tussen je teamleden te versterken terwijl ze werken aan een sterker en gezonder lijf? Blessures zoals lage rugklachten voorkomen? 

Met bedrijfsfitness ga je onder begeleiding aan de slag met jouw team onder begeleiding van een Small Group trainer. Tijdens deze trainingen werk je aan kracht, conditie, uithoudingsvermogen, mobiliteit, mentale weerbaarheid en teambuilding. 

Zo worden niet alleen jouw werknemers fysiek sterker, maar verbeter je ook de samenwerking tussen je werknemers! 

Vitaal op de werkvloer

Let us take care of your Employees

Vast uur in de week

Jouw team traint op een vast moment in de week. Dit moment stellen we samen vast op basis van de beschikbaarheid en wensen. Jullie trainen op onze sportlocatie in IJsselmuiden.

Vaste trainer

Jullie trainen elke week met een vaste trainer. De trainingen worden afgestemd op de team behoeften. Zowel fysiek als mentaal.

Afgestemd programma

Het programma wordt volledig afgestemd op zowel de individuen in het team als het team op zichzelf. Op basis van beperkingen, klachten, mogelijkheden en niveau worden de trainingen wekelijks door ons ingericht.

Reviews

Anne-marie
Sport- en Leefstijl
Lees verder
Fit Progression is de perfecte plek om met plezier aan je gezondheid te werken. Er hangt een ontzettend fijne, warme sfeer, waar je je écht thuis voelt. De lessen worden vol enthousiasme gegeven en er is veel aandacht voor techniek.
Jennifer
Sport- en Leefstijl
Lees verder
Wat is deze plek fijn om te komen sporten en met mensen in contact te komen! Goede begeleiding en kleine groepen. Persoonlijke aandacht hebben ze voor je! De trainers begeleiden je heel goed in de techniek. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Janneke
Sport- en Leefstijl
Lees verder
Fit Progession sport je in kleine groepen, er is aandacht voor begeleiding en je persoonlijke doelen, en er heerst een fijne gemoedelijke sfeer.
Petra
Sport
Lees verder
Als je graag in kleine groepen wilt sporten en zeer deskundig begeleid wil worden ben je hier aan het juiste adres. Iedereen is welkom en iedereen kan op zijn eigen niveau sporten, zodat iedereen totaal kapot de zaal weer verlaat. Het is een hele schone en nette plek, het ziet er echt prachtig uit. De coaches zijn super leuk, motiverend en betrokken bij de les. Ze letten goed op je techniek en moedigen je aan om je eigen grenzen op te zoeken.
Vorige
Volgende

Vraag een informatiegesprek aan

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Scroll naar boven