Contact

Jojanneke Last

In een wereld vol verwachtingen en uiterlijk vertoon, wil FIT Progression bijdragen aan de echte en authentieke versie van jezelf. 

De versie die gezond is in lijf en hoofd. Die niet geleefd wórdt, maar het leven -zoals het voor jou goed is- lééft! Waar het fysiek bijdraagt aan kunnen doen waar je blij van wordt. Waar voor jezelf zorgen bijdraagt aan energie en eigenheid. Waar balans is tussen het leven dat voorbij komt en werken aan je gezondheid en vitaliteit. 

Wij geloven niet in alles of niets, maar in een doorgaand proces waarin leren, sparren, jezelf ontwikkelen, ontmoeten en vieren met elkaar in balans zijn. 

Jojanneke Last
Founder, Instructor

Ontmoet het Team!

Onze

Missie

Wij staan iedere dag je klaar om je te coachen en te trainen zodat jij een sterke, gezonde basis kunt bouwen voor een fit en energiek leven. Wij vinden dat iedereen veilig, verantwoord, onbezorgd en met plezier een gezonde leefstijl moet kunnen hanteren, binnen de eigen wensen en mogelijkheden. Onze coaches hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor we jou zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen binnen jouw training, voeding, leefstijl, mindset en herstel!

 

Bij FIT Progression vindt je functionele trainingen zoals CrossFit, Bootcamp, HIIT en de pre- en postnatale trainingen van Powermama. Daarnaast kun je bij ons terecht voor groeps- en individuele leefstijl- en vitaliteitstrajecten.

Wij coachen en onderwijzen vitaliteit en het ontwikkelen / behouden van een gezonde leefstijl zodat jij zo fit mogelijk kunt genieten van het leven. 

Contact

Neem contact met ons op!
Blijf op de hoogte!

Contactgegevens & contactinformatie

Onze locatie

Veldoven 3, 8271 RT IJsselmuiden

Bel ons

+31 6 20 11 88 54

Mail ons

info@fitprogressionstudios.nl

Social Media

Plan een Kennismaking!

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven