Aanbod

FIT in elke fase van je leven

Samen fit worden is leuker

In onze studio’s kun je terecht om te komen sporten en om samen met je coach te werken aan je voeding, leefstijl en algehele vitaliteit. Wij geloven dat FIT zijn meer is dan alleen maar gezond eten en meer sporten en daar zijn onze lessen en trajecten op ingericht!

Onze populairste functionele training vindt plaats in de CrossBox Studio. Hier wordt sporten leuk!

Ademtraining, Yoga, Mobiliteit, Mental Bootcamp en diverse groepslessen zoals HIIT of Circuittraining

Veilig en verantwoord sporten tijdens en na de zwangerschap. Goed voor jezelf en voor je baby! 

Afvallen, meer energie krijgen, starten met sporten, lekkerder in je vel of in je hoofd komen. Met onze Health Journeys zijn je doelen dichterbij dan je denkt!

Laurens ten Hove
Michelle Brand
Bootcamp
Lees verder
Na een tijdje stille volger te zijn geweest op Instagram de stap gezet om mee te doen aan een proefles bootcamp. Meteen bij de eerste les word je enthousiast door Jojanneke meegenomen en door de kleine groepen is er aandacht voor jou als individu en jouw techniek. De sfeer in de groep is geweldig, je motiveert elkaar enorm en er is altijd ruimte voor een grapje. Bereid je vast voor op een hoop spierpijn, een fitter leven en het doorbreken van mentale blokkades!
Bastiaan Winkelaar
Bootcamp
Lees verder
Na vele jaren van lange afstand lopen, waarbij ik al langere tijd met een blessure liep, wilde ik meer spiermassa opbouwen (met name de core). Na 1 proefles was ik wel verkocht. Je krijgt duidelijke instructies van iemand die verstand heeft van techniek en wordt dus gecorrigeerd waar nodig. Inmiddels heb ik vele malen minder last van mijn blessure, voel ik mij sterker, doe ik 2x per week mee met bootcamp en ben ik voornemend om straks aan te gaan sluiten bij de CrossFit trainingen (als ik het goed zeg) die komen gaan. Daarnaast, en niet geheel onbelangrijk, is er veel ruimte voor humor en plezier!
Appie vd Belt
Bootcamp
Lees verder
Ik ben vorig jaar begonnen bij Fit Progression (bootcamp) meer voor de fun dan om serieus wat te bereiken voor me zelf, maar al gauw begon ik het steeds leuker vinden en begon ik toch ook weer beetje bij beetje fitter te worden. De groepslessen die gegeven worden zijn met één woord te beschrijven "SUPER" het maakt niet uit hoe goed je bent in sport je kan namelijk ten alle tijden je eigen tempo bepalen en 1 op 1 begeleiding is uitstekend en dan de sfeer die er heerst tijdens de lessen is geweldig er word ALTIJD gelachen ondanks wat het weer ook is.
Janita Zegers
Personal Training & Coaching
Lees verder
Ik ben nu 2 weken bezig en de veranderingen die ik voel en zie bevallen me nu al heel erg goed. Ik heb nu gewoon zin om te gaan bewegen. Mijn huid ziet er beter uit, ik heb geen wallen meer en ik kijk frisser uit mijn ogen. Ik heb helemaal geen hoofdpijn meer gehad, waar ik voorheen dagelijks last had.
Petra van Leeuwen
Google Review
Lees verder
Als je graag in kleine groepen wilt sporten en zeer deskundig begeleid wil worden ben je hier aan het juiste adres. Ik vind CrossFit top, maar het hele sfeertje eromheen soms wat vermoeiend. Dat is hier helemaal niet. Iedereen is welkom en iedereen kan op zijn eigen niveau sporten, zodat iedereen totaal kapot de zaal weer verlaat. Ook is het fijn dat je verschillende lessoorten kunt volgen. De programmering is leuk en afwisselend.
Vorige
Volgende

Ontdek onze lessen

CROSSBOX

Een combinatie van gewichtheffen, atletiek,  gymnastiek en uithoudingsvermogen. 

Stretch & Mobility

Verbeter je bewegingsuitslag door te stretchen en mobiliseren

H.I.I.T. Circuit

Een kort circuit op interval basis, voor een snelle effectieve workout

BOOTCAMP

Buitentraining op eigen lichaamsgewicht. Mindset gericht

CORE-30

Echte pure core-training. Geen buikspierkwartier maar functioneel een sterke core creëren!

POWERMAMA ZWANGER

Veilig en verantwoord sporten tijdens de zwangerschap

POWERMAMA CORE-RESTORE

Veilig herstellen na de zwangerschap, vanaf 6 weken postpartum.

PERSONAL TRAINING

Werk aan je persoonlijke doelen met je eigen trainer

Er is meer..

Naast training, bieden wij ook coaching om jou verder te helpen bij jouw #FITGOALS en Vitaliteitsdoelen. Denk aan accountability coaching, voedingscoaching en vitaliteitscoaching of complete vitaliteitstrajecten. 

Werken aan je algehele vitaliteit en fitheid met vitaliteitscoaching: in de groep of individueel!

Verbeter je voedingspatroon en bereik op een gezonde manier je ideale gewicht

Maak je doelen concreet samen met je coach voor een maandelijkse stok achter de deur

Breng je huidige lichaamssamenstelling in kaart en bepaal je doelen

Elisa
Persona Training
Lees verder
Jojanneke, een fijne coach. Je bent gepassioneerd en deskundig. Je laat de ander nadenken en inzicht krijgen in gewoontes en eetpatronen. De 1:1 coaching ervaarde ik als prettig! De trainingen waren divers en telkens weer uitdagend. Je hebt mij weer een stukje wijzer mogen maken. Bedankt ook voor jouw luisterende oor! Tot in Oktober, na mijn bevalling!
Jeffrey Arends
Google Review
Lees verder
Hele leuke sfeer. Ruim opgezette sportgelegenheid. De juiste begeleiding door veel ervaring. Aanrader!
Ruben Harms
Bootcamp
Lees verder
Iedere week worden we op een andere plek in Kampen gedrilled. Het maakt je niet alleen super fit, maar het is ook nog eens veel leuker dan in de sportschool. Het sociale aspect, een vaste groep mensen die elkaar scherp en gemotiveerd houdt, zorgt ervoor dat het op lange termijn erg goed vol te houden is. Jojanneke heeft veel oog voor techniek, is enthousiast en biedt steeds een uitdagende en gevarieerde les aan. Het is erg laagdrempelig om mee te doen, zo maakt het niet uit wat je sportachtergrond is. Een nadeel, als je eenmaal een keer mee hebt gedaan, wil je iedere week....
Patty Heijne
Google Review
Lees verder
Geweldige sportschool, voelt je gelijk thuis, gezellig kletsen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee laurens en jojanneke zijn top, goede coaches, ik ben blij met jullie, een echte aanrader
Vorige
Volgende

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven