Aanbod

FIT in elke fase van je leven

Samen fit worden is leuker

In onze studio’s kun je terecht om te komen sporten en om samen met je coach te werken aan je voeding, leefstijl en algehele vitaliteit. Wij geloven dat FIT zijn meer is dan alleen maar gezond eten en meer sporten en daar zijn onze lessen en trajecten op ingericht!

Onze populairste functionele training vindt plaats in de CrossBox Studio. Hier wordt sporten leuk!

Ademtraining, Yoga, Mobiliteit, Mental Bootcamp en diverse groepslessen zoals HIIT of Circuittraining

Veilig en verantwoord sporten tijdens en na de zwangerschap. Goed voor jezelf en voor je baby! 

Afvallen, meer energie krijgen, starten met sporten, lekkerder in je vel of in je hoofd komen. Met onze Health Journeys zijn je doelen dichterbij dan je denkt!

Michelle Brand
Bootcamp
Lees verder
Na een tijdje stille volger te zijn geweest op Instagram de stap gezet om mee te doen aan een proefles bootcamp. Meteen bij de eerste les word je enthousiast door Jojanneke meegenomen en door de kleine groepen is er aandacht voor jou als individu en jouw techniek. De sfeer in de groep is geweldig, je motiveert elkaar enorm en er is altijd ruimte voor een grapje. Bereid je vast voor op een hoop spierpijn, een fitter leven en het doorbreken van mentale blokkades!
Bastiaan Winkelaar
Bootcamp
Lees verder
Na vele jaren van lange afstand lopen, waarbij ik al langere tijd met een blessure liep, wilde ik meer spiermassa opbouwen (met name de core). Na 1 proefles was ik wel verkocht. Je krijgt duidelijke instructies van iemand die verstand heeft van techniek en wordt dus gecorrigeerd waar nodig. Inmiddels heb ik vele malen minder last van mijn blessure, voel ik mij sterker, doe ik 2x per week mee met bootcamp en ben ik voornemend om straks aan te gaan sluiten bij de CrossFit trainingen (als ik het goed zeg) die komen gaan. Daarnaast, en niet geheel onbelangrijk, is er veel ruimte voor humor en plezier!
Appie vd Belt
Bootcamp
Lees verder
Ik ben vorig jaar begonnen bij Fit Progression (bootcamp) meer voor de fun dan om serieus wat te bereiken voor me zelf, maar al gauw begon ik het steeds leuker vinden en begon ik toch ook weer beetje bij beetje fitter te worden. De groepslessen die gegeven worden zijn met één woord te beschrijven "SUPER" het maakt niet uit hoe goed je bent in sport je kan namelijk ten alle tijden je eigen tempo bepalen en 1 op 1 begeleiding is uitstekend en dan de sfeer die er heerst tijdens de lessen is geweldig er word ALTIJD gelachen ondanks wat het weer ook is.
Lotte Moolenaar
Personal Training & Coaching
Lees verder
Jojanneke is een enthousiast en eerlijke coach. Ze heeft me echt geholpen met hoe je gezond kunt eten. Echt als een nieuwe levensstijl en niet als een dieet. En hoe je kunt bewegen, ook al kun je niet 100% sporten zoals ieder ander. Een luisterend oor en iemand met goede inzichten. Lieve Jojanneke bedankt voor de 1:1 coaching.
Janita Zegers
Personal Training & Coaching
Lees verder
Ik ben nu 2 weken bezig en de veranderingen die ik voel en zie bevallen me nu al heel erg goed. Ik heb nu gewoon zin om te gaan bewegen. Mijn huid ziet er beter uit, ik heb geen wallen meer en ik kijk frisser uit mijn ogen. Ik heb helemaal geen hoofdpijn meer gehad, waar ik voorheen dagelijks last had.
Sinai Bernabela
Personal Training & Coaching
Lees verder
Mijn doorzettingsvermogen is gegroeid. Ik zet nu vaak een extra tandje bij, waar ik eerder dacht ‘zo is het wel goed’. Ik heb nu zin om te gaan sporten. Mijn buik was na een aantal weken al platter, ik voel me nu zelfverzekerder en ben weer gemotiveerd om te blijven trainen.
Previous
Next

Ontdek onze lessen

CROSSBOX

Een combinatie van gewichtheffen, atletiek,  gymnastiek en uithoudingsvermogen. 

Stretch & Mobility

Verbeter je bewegingsuitslag door te stretchen en mobiliseren

H.I.I.T. Circuit

Een kort circuit op interval basis, voor een snelle effectieve workout

BOOTCAMP

Buitentraining op eigen lichaamsgewicht. Mindset gericht

CORE-30

Echte pure core-training. Geen buikspierkwartier maar functioneel een sterke core creëren!

POWERMAMA ZWANGER

Veilig en verantwoord sporten tijdens de zwangerschap

POWERMAMA CORE-RESTORE

Veilig herstellen na de zwangerschap, vanaf 6 weken postpartum.

PERSONAL TRAINING

Werk aan je persoonlijke doelen met je eigen trainer

Er is meer..

Naast training, bieden wij ook coaching om jou verder te helpen bij jouw #FITGOALS en Vitaliteitsdoelen. Denk aan accountability coaching, voedingscoaching en vitaliteitscoaching of complete vitaliteitstrajecten. 

Werken aan je algehele vitaliteit en fitheid met vitaliteitscoaching: in de groep of individueel!

Verbeter je voedingspatroon en bereik op een gezonde manier je ideale gewicht

Maak je doelen concreet samen met je coach voor een maandelijkse stok achter de deur

Breng je huidige lichaamssamenstelling in kaart en bepaal je doelen

Elisa
Persona Training
Lees verder
Jojanneke, een fijne coach. Je bent gepassioneerd en deskundig. Je laat de ander nadenken en inzicht krijgen in gewoontes en eetpatronen. De 1:1 coaching ervaarde ik als prettig! De trainingen waren divers en telkens weer uitdagend. Je hebt mij weer een stukje wijzer mogen maken. Bedankt ook voor jouw luisterende oor! Tot in Oktober, na mijn bevalling!
Ruben Harms
Bootcamp
Lees verder
Iedere week worden we op een andere plek in Kampen gedrilled. Het maakt je niet alleen super fit, maar het is ook nog eens veel leuker dan in de sportschool. Het sociale aspect, een vaste groep mensen die elkaar scherp en gemotiveerd houdt, zorgt ervoor dat het op lange termijn erg goed vol te houden is. Jojanneke heeft veel oog voor techniek, is enthousiast en biedt steeds een uitdagende en gevarieerde les aan. Het is erg laagdrempelig om mee te doen, zo maakt het niet uit wat je sportachtergrond is. Een nadeel, als je eenmaal een keer mee hebt gedaan, wil je iedere week....
Sanne
Online coaching
Lees verder
Inmiddels volg ik een aantal maanden een coachingstraject bij Jojanneke en ben heel blij met haar ondersteuning. Ook al gaat mijn proces moeizaam, Jojanneke weet me altijd weer op het juiste pad te krijgen en op verschillende manieren weer te motiveren. Ook voel ik me vrij genoeg om volledig eerlijk te zijn bij haar. Heel fijn!
Marina
Bootcamp
Lees verder
Ik doe sinds kort bootcamp bij FIT Progression. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Ze werken in kleine groepjes waardoor ze iedereen persoonlijk in de gaten kan houden en je kan afremmen als je te hard van stapel loopt. Maar kijkt ook naar wat je wel kan. Lukt iets niet krijg je een passend alternatief. Daarnaast is het vrolijke meid die sporten op een leuke manier brengt.
Iris
Personal Training en Coaching
Lees verder
Jojanneke heeft altijd haar best gedaan om het mij zo leuk mogelijk te maken. Ze paste haar trainingen aan op mijn behoeften. Dit maakte dat ik altijd met goede zin naar haar trainingen toe ging. Ook biedt ze een luisterend oor en geeft ze op mentaal vlak hele goeie tips en adviezen. Je hebt me gepusht, naar me geluisterd en me ontzettend gemotiveerd. Ik heb alle handvaten van je gekregen om nu zelf verder te gaan en daar heb ik alle vertrouwen in
Ellen
Voedingscoaching
Lees verder
Ik ben me bewuster gaan verdiepen in wat ik eet en welke keuzes ik daar in maak. De achtergrondinformatie en kennis die Jojanneke heeft gedeeld over voeding, bouwstoffen voor je lijf, vitaminen etc, helpt enorm bij het nadenken over voeding en bij bijvoorbeeld het maken van een boodschappenlijst. Het gaat niet om heel weinig eten om af te vallen, maar om bewust eten en dat neem ik echt mee.
Romee
Voedingscoaching
Lees verder
Ik was me er niet van bewust dat ik zó weinig at.. Nadat ik op advies van Jojanneke meer ben gaan eten en beter ging ontbijten, had ik binnen enkele weken al veel meer energie!
Previous
Next

Plan een kennismaking

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven