Defensie training

Wil jij je optimaal voorbereiden op de kennismakingsdagen van defensie of toelatingen bij de politie? Onze gespecialiseerde  programma’s zijn ontworpen om zowel je fysieke als mentale weerbaarheid te versterken, zodat je met vertrouwen de selectieprocedures kunt doorlopen en op je best kunt beginnen aan de opleiding.

Onze Defensie & Politie Training is een intensief programma dat zich richt op de specifieke eisen van de selectieprocedures voor defensie en politie. De trainingen omvatten fysieke activiteiten, tactische oefeningen en mentale weerbaarheidstrainingen, zodat je klaar bent voor de uitdagingen van de toelatingsdagen en de opleiding.

Waarom 1:1 trainen voor defensie?

Dit traject is ideaal voor:

  • Personen die zich voorbereiden op de kennismakingsdagen  en/of opleidingen van defensie.
  • Kandidaten die zich willen kwalificeren voor toelating en/of opleiding tot de politie.
  • Iedereen die de fysieke en mentale vaardigheden wil ontwikkelen die nodig zijn voor een carrière in de veiligheidsdiensten.

Onze aanpak

Onze ervaren trainers gebruiken een combinatie van fysieke training, tactische oefeningen en mentale weerbaarheidstechnieken om je optimaal voor te bereiden. 

Je traint wekelijks onder begeleiding van onze defensietrainer, traint met regelmaat samen met andere rekruten en sluit daarnaast regelmatig aan bij groepstrainingen zoals de Mental Bootcamp. 

CrossFit Kampen
REVIEW

"Titel"

5/5
"Review tekst"

Plan een adviesgesprek

Wil je meer weten over onze Defensie & Politie Training of een afspraak maken? Neem contact met ons op voor meer informatie.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Zoek jij een personal trainer defensie in Kampen en/of een personal trainer defensie in IJsselmuiden? 
Training voor defensie en politie in Kampen en/of Training voor defensie en politie in IJsselmuiden volg je bij FIT Progression! 

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven