Weightlifting

Weightlifting is een. vorm van gewichtheffen waarbij we ons concentreren op een aantal specifieke ‘lifts’.

In de weightlifting lessen leer je deze olympische lifts beheersen en verbeteren. Deze trainingsvorm focust zich puur op de olympische lifts: snatch, clean en jerk en voer je uit met de barbell (een gewichtsstang). 

Met weightlifting focus je niet alleen op de techniek van deze oefeningen, maar werk je ook aan kracht en explosiviteit. Gewichtheffen is technisch en daarom onwijs leuk om te leren en kracht in op te bouwen.

Er gaat niets boven het gevoel van een x aantal kilo boven je hoofd kunnen uitstoten en een nieuw persoonlijk record neer te zetten! 

Voordelen van Weightlifting

In de Weightlifting lessen werk je in een klas van 90 minuten aan je vaardigheden, techniek en kracht voor het verbeteren van de olympische lifts: de snatch, de clean en de jerk

REVIEW

"Veel leuker dan de sportschool"

5/5
"Dit is veel leuker dan in de sportschool. Het sociale aspect, een vaste groep mensen die elkaar scherp en gemotiveerd houdt, zorgt ervoor dat het op lange termijn erg goed vol te houden is. In de les is er veel oog voor techniek en hebben we steeds een uitdagende en gevarieerde les. Het is erg laagdrempelig om mee te doen, zo maakt het niet uit wat je sportachtergrond is. Een nadeel, als je eenmaal een keer mee hebt gedaan, wil je iedere week..."

Meld je nu aan!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

Weightlifting Kampen en/of Weightlifting IJsselmuiden doe je bij FIT Progression! 

Liever eerst nog iets vragen?

Scroll naar boven